Het belang van podcast monitoring

De Podcast monitor live

Introductie van De Podcast Monitor

Wij van De Podcast Monitor zijn fanatieke podcast luisteraars en luisteren dagelijks met veel plezier naar het diverse aanbod wat jullie creëren. Het hele internet is doorzoekbaar op audio na. Dit lossen wij op door middel van het ontwikkelen van een SaaS applicatie. De Podcast Monitor is de all-in-one oplossing op het gebied van het doorzoekbaar maken van jouw podcast. We automatiseren transcriptie processen, maken inzichtelijk waar jouw podcast over gaat, bieden uitgebreide dashboard mogelijkheden om jouw podcast data te analyseren.

Jouw podcast is natuurlijk geweldig en je vindt het super leuk om te maken alleen neemt het editen veel tijd in beslag? Of je wilt terugzoeken wat je in de eerste Podcast hebt gezegd zonder deze terug te luisteren? Wij helpen je om dit eenvoudiger, sneller en dus kostenefficiënter aan te pakken!

Wat levert het jou op?

 • Inzicht in je content: wat is er gezegd, wanneer is dit gezegd & door wie is er gesproken;
  Wil je trends ontdekken, analyses uitvoeren op jouw podcasts? Maak dan gebruik van handige dashboard functionaliteit. Wij bieden jou hier nieuwe inzichten over jouw podcast! Wie is er het meest aan het woord? Welke woorden gebruik je vaak en zie je hier trends in?
 • Versnellen van jouw editing proces door middel van automatische transcriptie processen;
  Op welke tijden wil je content wegknippen en hoe welke woorden gebruik je? Upload snel en eenvoudig jouw ruwe podcast materiaal en wij zorgen voor een transcript waarin je direct content kunt schrappen uit het audiofragment middels tekst deleting.
 • Verbeteren van je Podcast vindbaarheid middels inzichten in jouw podcast via ons dashboard;
  Ontdek waar je veel over praat in jouw podcast, gebruik dit in je SEO en zorg ervoor dat middels onze transcripten jouw SEO tekst wordt geoptimaliseerd. Dit betekend, een hogere vindbaarheid van jouw podcast, meer luisteraars, meer potentiële sponsors in welke vorm dan ook.
 • Efficiënter werkproces, wat tijd en dus geld scheelt;
  Automatische transcripten, jouw podcast sneller doorzoeken en de dashboarden geven jouw inzichten waarmee je sneller kunt anticiperen op toekomstige situaties.
 • Houd je bezig met wat jij leuk vindt, over het algemeen is dat geen transcripten schrijven ;-);
  Het maken van je podcast natuurlijk, de gesprekken aangaan, leuke gasten ontvangen en al het andere leuke werk.
 • Plezier, behoud je plezier van het maken van de podcast. De randzaken omtrent het realiseren van een podcast zijn vaak tijdrovend en niet het leukste voor iedereen;
  Je bent ooit begonnen met het maken van een podcast omdat je er plezier van kreeg, je dit als hobby zou zien en nu het een meer serieuze vorm aanneemt wil je gewoon de plezier behouden. De Podcast Monitor zorgt ervoor dat jij je plezier behoudt!